Mina drömmar ❇

Mina drömmar ❇


Hej! Jag drömde knäppa drömmar inatt.. (Som vanligt)

 • Jag körde pappas gamla bil.. eftersom Mina små systrar inte visste hur man gjorde. 😉🤣  Vi åkte en omväg till Länna 


 • På nåt konstigt sätt satt alla o vardagsrummet o spelade tvspel .. att åka bil . Man skulle sitta på en stol, för att man skulle köra . 
 • Drömde att en bekant till mej ringde .(samma veva som vi spelade tvspel). Jag svarade.. Han/hon sa elaka saker till mej. Jag kollade på min spegel i mitt gamla rum. Man såg att jag grät. 😣
 • Jag ringde till en vän o berättade vad personen hade sagt elaka saker till mej. Så kompisen skulle skälla ut personen .. (Minns inte vad bekanten till mej sa .. men han/hon hånade mej, minns jag )
 • Var på ett underligt ställe med bästisen Elin. Vi gick på en promenad i de varma sommar dagen. De var nästan° 37 C varmt ute. 
 • Vi hamnade i Tärnsjö. Vi gick lite fel.. men vi gick in i en affär för att köpa glass.  Där så träffade vi en fiende.. fienden gick fram till mej. Jag sa bara hejdå 😂
 • När vi skulle hem igen ..blev vi förföljda av samma person .. Vi förstod inte varför hen ville vara med oss .. eftersom personen hatade oss. 🤔 så vi sprang till en mack i t-sjö .. korsningen till harbo ..
 • Personen lunkade efter. Kom fram till oss o gjorde oss arg. Personen så elaka saker till min bästis. Jag ville fajtas 😉😆 Blev ett stort bråk.. Vi slogs inte.  Men de var bara ord mot ord.. 😶 
 • Fick hämta Linnéa o Albert som hjälp.. men då hade personen redan gått iväg.  Skönt tyckte vi . 
 • I drömmen var både jag o Elin skärrade efter händelsen .. Så sen vaknade jag.

Varje natt drömmer jag knäppa drömmar. Men denna gång var de mycket ” Folk som var taskiga mot mej o mina vänner ” Dem som var elaka känner jag som innan . De var dåvarande vänner från skoltiden..😑😐


Hur som helst.. ha en fin dag allihopa! 💜

Kram från Ellen 

Annonser

5 reaktioner på ”Mina drömmar ❇

   1. Tex i natt drömde jag att: Smög i ett biblioket.. Kändes som en james bond tema.. sköt tugg-gummi på folk.. Tydligen var jag hans fru >u< 😀 En skurk hade rånat en juvel-butik.

    Jag kastade en tugg-gummi på dörrn.. så han inte kunde komma ut… Jag smsade polisen och skickade bilder till dem som bevis.. Sen kom poliserna och tog honom. haha!

Söta ord från dej!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s