14/3-2017 – Våren är på g


Hej!  Idag på praktiken så var vi först ute på gården. De kom och kramade mej.. De hade saknat mej. 💕

Nöjd med mina nya hörlurar. Visst är de fina?

Vi hade fruktstund och en fröken läste en liten bok. Barnen fick uppgift att göra fyrkanter. Som ni ser här på bilden. En del lekte, och så bytte de av.

  • Barnen var väldigt stökiga o bråkiga. Man fick säga till flera gånger. Envisa som de är, lyssnar de inte. De gick fram till mej : Fröken! Ellen.. bla bla bla ” 😒 De tog tid tills de lyssnade på oss. Jag dukade inför maten, medan dem andra samlades i gjorde något annat. Jag minns inte riktigt.. kl 11 var de lunch.
  • Var trött i huvudet efter all tjo och stim. Tog undan Matvagnen till köket. Läs-stunden så läste en fröken. Jag läste lite grann. Men orkade inte riktigt. 😯😛🤓 Men nästa gång så ska jag läsa igen.

Efter läsningen.. Så ville barnen teckna pokémon.. men nu blev de stop! 🚨 Ingen mera pokémon! De får rita själva egna figurer eller rita klart sina teckningar… 😥😏 Skönt! Kl 13 slutade jag för dagen. Vi hörs!

kram från Ellen

Annonser

2 thoughts on “14/3-2017 – Våren är på g

  1. Tack, då kan jag gå både och 🙂

    Tänk att vi själva också var så där små en gång och inte lyssnade, haha men då tolkade vi det inte som att vi inte lyssnade och förstod inte att lärarna kan bli trötta.

    • Jo precis! Jag var helt vild som barn. Var överallt. Hade så mycket energi. Haha! Om du träffade mej nu, och jag var ett barn. Skulle du tycka att jag var lite jobbig, men att jag va snäll. 😀😃

Söta ord från dej!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s