Familjemys 💖


Halloj! Igår eftermiddag så gick jag hem till familjen, för att umgås med syskonen mina. Min kusin var där också, så de blev kusin-mys  💖  Tjejerna satt och ritade när jag kom hem till familjen. Min syster är kontaktperson till vår kusin Emilia.
wp-1480821229879.jpg
Vad är det Nessa ser för något? 😮 Hon ser så förskräckt ut! 😲😰


Satt och drack te, medan tjejerna ritade. Vi tog skojiga snapchat´s bilder/filmer med varandra. Umgås, njuter med dagen.
wp-1480821262241.jpg
Kusinmys ~ Jag och kusinen Emilia. ❤ Är vi inte lika? Vi tjejer umgås med varandra hela dagen,, tills de var dags för goa kusinen att åka hem igen. Syrran skjutsade henne. Jag stannade kvar och åt middag.

Umgås med alla syskonen. Vi ville se en julfilm som vi minns,.. Men vi hittade inte den på nätet. Vi minns bara små detaljer från barnfilmen. tex en gosedjur som ser ut som en snögubbe, den hette snöboll. Fanns en rosa tjej-kanin, och massor av andra kramdjur.. 💓

 

Vi kollade på leksakernas jul (Mupparna) istället.. Men vi ledsnade snabbt,, för vi blev irriterade på en figur från filmen. Haha! Den smaskade, när den skulle prata.. Så då tröttnade vi snabbt.. Jag gick hem, för jag har så ont i kroppen.

 

Är så tacksam att jag har en stor och kärleksfull familj! 💓 Vi hörs!

kram från Ellen

Annonser

Söta ord från dej!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s