Jobb på G mellan maj och Juni


Hej! Mellan maj och Juni kommer de hända grejer för mej. Om jobb! Min Lss-handläggare och en kvinna som heter Titti ( från kommunen) kommer att ringa till mej. Jag vill jobba på ett förskola.
tumblr_o1gu7p9MBn1tandono1_500
De ska leta efter ett som passar mej att jobba i. De skrev upp vad jag kan, och inte kan. Så de vet hur de ska hjälpa mej. 🎶
tumblr_o1gu7p9MBn1tandono2_540
Jag är rätt nervös inför de här. Jag hoppas att jag kommer att trivas på mitt nya jobb. Har ingen aning när jag ska på studiebesök. Men de låter som att de blir i Uppsala,på ett förskola.
tumblr_o1gu7p9MBn1tandono3_540
Under sommaren har jag ledigheten, fram till augusti.. Då börjar jag med nya jobbet. Jag vet inte när jag ska ha studiebesök, och börja på nya jobbet på ett förskola. Eller var någonstans… 🎒
 
Om nån förskola inte passar mej, (kan vara miljön, om jag inte trivs med arbetskamraterna..Eller om de ger för höga krav till mej, fast de inte får av min lss) så kan kvinnorna hjälpa mej att hitta något att förskola. Hoppas att de hittar nåt som passar mej!
 tumblr_inline_o59rg8DLsW1tozozy_500
 Så snälla.. Önska mej lycka till med de här! Be gärna för mej. Jag är rätt nervös över de här. 😨 😟 Skulle vara kul om jag jobbade på samma avdelning som min kompis Emelié.
 
Ha en fin dag alla!
kram från Ellen
Annonser

3 reaktioner på ”Jobb på G mellan maj och Juni

Söta ord från dej!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s