Frågestunden avslutad!


Halloj! Jag fick inte lite frågor på den här bloggen och även min serieblogg. 🙂 Så jag svarar på alla frågorna!
frågelådan (1)

Bibelgänget svarar: Vi ska bada vid stranden, om det är fint väder. 🌊  Vi gillar calippo, magnum, daim och många flera.

frågelådan (2)

Svar nr 1 : Jag började med min serie år 2010. Då hette dem Cirkusgänget. Men år 2014 så bytte jag deras grupp-namn och förnamn till dem heter nu. Dem heter Nathanael, Isak, Levi, Jeremia, Mirjam och Ester.

(Då hette dem Tangopajas, Mr.Bean, Dum, Dumdum och Felicia) 😛  I år så blev seriefigurerna Bibelgänget människor. Förut var dem dockor. Såg helt annorlunda ut då. ☺ Är super nöjd med de nya designen!

svar nr 2: Jag vill ha 2 eller 3 barn. Helst en pojke. Eftersom det är många flickor i min släkt. 😀

svar nr 3 : Det är att få jobba som serietecknare tillsammans med mina kompisar. 🙂 Skulle vara helt häftigt! Jag drömmer också att jag få gifta mej och få barn.

Svar nr 4 : Åh ja! Älskar att åka iväg på äventyr! Har varit till Finland 2007, Danmark en dag år 2009, Norge en dag 2013, London 2012 och Finland 2014.

Tack för frågorna Elin och Liene! ❤  Ha en fin kväll alla!

kram från Ellen

 

Annonser

11 reaktioner på ”Frågestunden avslutad!

 1. sv: Vlogga om din vardag, berätta om ditt sommarlov, vad som var bäst med juni månad, gör en lista fast i video format.
  Kul att du älskar mina foton Ellen 😀

 2. sv: Haha, statyer kan ge det intrycket. Jag gillar dem inte så mycket 😛 speciellt inte dem i affärerna för det känns verkligen som om någon står där.

 3. sv: Ja, det var en bra idé, även om det är mycket jobb att ha flera instagram-konton och alla andra sociala medier. Men om man inte blir uttråkad så 🙂

  • Jo jag tyckte också att det var en bra idé. Vill att folk ska få se mina serier och målningar. 🙂 Men genom min tro på ett enkel sätt. Hittills så har jag 23 följare. Min vanliga har jag 106 följare. 😛

   Håller på att klura ut hur jag ska få flera följare på min blogg.. Kanske får flera följare när semester för folk är slut?

   Hur lyckas du få så många följare på insta, fb o bloggen? 🙂 På min fb sida har jag 34 följare. 😀 Är rätt nyfiken på de. Jag vill inte spamma över folk,, Men försöker kolla på andras sidor o så.

Söta ord från dej!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s