Tåg till Avesta


Hej! Idag åkte jag till Avesta en dag med tåg, med mamma, Noomi och pappa. Så jag vet hur det blir, sen när jag börjar på Sjöviks folkhögskolan. Vi fikade på stationen. Vi var bara där 1 timme. Åkte sedan tåg tillbaka till Sala igen.

Vid eftermiddagen var vi och fyndade på Dollar store i Sala. Jag köpte lite inför skolstarten. Ska köpa mera skol-material snart. 🙂 Hur har ni haft det? Ha det så fint!

kram från Ellen

Annonser

3 reaktioner på ”Tåg till Avesta

 1. sv: Tack för kommentaren till bilderna 🙂
  svar 2: Precis.

  Tänk att jag bodde utanför Avesta förut och gick på Avesta skolan. Så nära vi skulle varit varandra ändå.

 2. Lite dum fråga kanske, men förstår inte riktigt varför ni åkte tåget bara för att du skulle veta hur det blir. Antar att du har åkt tåg tidigare. Kan förstå om du vill lära dig hitta och veta hur du ska gå och allt sånt, men trodde inte skolan låg i Avesta men kanske är jag som är snurrig… ;p

  • Det är okej att du frågar. 🙂 Du förstår att jag åker tåg så sällan. Sist jag åkte tåg, var det när jag gick på gymnasiet med klassen, när vi skulle till Stockholm.

   Skolan ligger en mil från Avesta. Jag kommer att buss först till Uppsala. Sedan tar jag tågen till Avesta Krylbo. Där kommer lärarna hämta upp än på stationen i Avesta Krylbo. 🙂 Hoppas att du förstår bättre. ❤

Söta ord från dej!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s