Jesus kommer snart


Hej alla!  Jesus kommer snart. Ingen vet när han kommer. Inte ens Jesus vet, inte änglarna. Det är bara fader Gud som vet när han ska komma och hämta oss. det kan vara om 1 år, 10 år, 100 år eller om 1000 år. 🙂

jesus-is-coming-mini-barnwood3Det står ingen datum, månad, klockslag  eller år när han kommer.  Vi vet att det är nära! 😀 De märks att vi är på väg in till sista tiden. Men var inte rädd. Du har Jesus inom dej, så då behöver du inte vara rädd!  Det kommer att hända mycket saker i sista tiden.

Mark-1-17-18Saker som vi inte kan förstå. Men oroa dej inte! Jesus är med dej i alla dagar, in till tidens slut! I sista striden så kommer vi att bo hos Jesus, i Himlen. De kommer att bli ett ny himmel och jord! 😀

Small-Blessed_Hope_p

Uppenbarelseboken 22:1-21

Och han visade mig en flod med livets vatten, klar som kristall, som rann från Guds och Lammets tron. Mitt på den stora gatan, med floden på ömse sidor, stod livets träd, som bär frukt tolv gånger om året och ger sin skörd varje månad, och trädets blad är läkemedel för folken. Och ingen förbannelse skall finnas mer. Guds och Lammets tron skall stå i staden, och hans tjänare skall tjäna honom. De skall se hans ansikte, och de skall bära hans namn på sin panna. Och det skall inte mer bli natt, och ingen behöver längre ljus från någon lampa eller solens ljus, ty Herren Gud skall lysa över dem. Och de skall vara kungar i evigheters evighet.

Avslutning

Och han sade till mig: ”Dessa ord är trovärdiga och sanna. Herren, som är en Gud för profeternas andar, har sänt sin ängel för att visa sina tjänare vad som snart skall ske. Se, jag kommer snart. Salig den som tar vara på profetians ord i denna bok.”

Jag, Johannes, är den som har hört och sett detta. Och när jag hade hört och sett det föll jag ner för att tillbe ängeln som hade visat det för mig. Men han sade till mig: ”Nej, inte så. Jag är Guds tjänare liksom du och dina bröder profeterna och alla de som tar vara på orden i denna bok. Gud skall du tillbe.” Och han sade till mig: ”Försegla inte orden i denna boks profetior, ty stunden är nära. Den som gör orätt skall fortsätta att göra orätt och den som är oren fortsätta att orena sig, och den rättfärdige skall fortsätta att leva rättfärdigt och den helige att helga sig.

Se, jag kommer snart och har med mig lön att ge åt var och en efter hans gärningar. Jag är A och O, den förste och den siste, början och slutet.

Saliga de som tvättar sina kläder rena. De skall få tillgång till livets träd och få gå in i staden genom dess portar. Men utanför är hundarna och trollkarlarna och horkarlarna och mördarna och avgudadyrkarna och alla som älskar lögnen och lever i den.

Jag, Jesus, har sänt min ängel till er för att vittna om detta i församlingarna. Jag är skottet från Davids rot och hans ättling, den strålande morgonstjärnan.”

Och Anden och bruden säger: ”Kom!” Och den som hör det skall säga: ”Kom!” Och den som törstar skall komma. Och den som vill skall fritt få dricka av livets vatten.

Jag vittnar för var och en som hör profetians ord i denna bok: Om någon tillfogar något skall Gud tillfoga honom de lidanden som det står om i denna bok. Och om någon tar bort något av orden i boken med dessa profetior skall Gud ta ifrån honom hans del i livets träd och den heliga staden, som det står om i denna bok.Han som vittnar om detta säger: ”Ja, jag kommer snart.” Amen, kom, Herre Jesus.

Nåd från herren Jesus åt alla. ♥Ha en underbar dag alla!♥

kram från Ellen

Annonser

2 reaktioner på ”Jesus kommer snart

Söta ord från dej!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s